2019-04-27 949 views
一間餐廳,除左食物質素,環境,員工態度都好重要,今日就食到一肚氣,以後都唔會再黎。我係熟客,每次都嗌依兩樣野,粟米粥,炸兩走豉油(習慣唔食咁咸)。今日一樣,但黎到既係一碟有豉油既炸兩,我好聲好氣同佢講返,點知個高大既阿叔(可能係老闆)大聲夾惡咁話: 你而家先講!!當然我即刻話落單已經講左佢再黎個怒啤,之後”嘖” 一聲行左去其實唔道歉唔緊要,但唔好呼喝個客丫。平時見佢地對啲員工已經係呼呼喝喝既態度,見到都戥佢地慘,但受人錢財無辦法。我係黎食野,估唔到都要受氣。依間街坊鋪,人地選擇你都已經唔會期望啲咩。地方淺窄唔緊要,冷氣唔夠,環境唔係十分乾淨,餐具少少污糟都唔緊要,但個員工咁呼喝個客,我接受唔到。請好好檢討一下。

當然我即刻話落單已經講左
佢再黎個怒啤,之後”嘖” 一聲行左去

請好好檢討一下。
粟米粥,炸兩
2019-04-27
$40 (Lunch)