2022-07-04 204 views
一入舖頭坐底無耐, 啲阿姐就因為自己放假頂更嘅問題, 當仲喺度嘈交, 自己人造成自己既食店環境, 滋擾番自己嘅客人呢樣嘢都唔係最緊要###叫碗薯粉落單已經親身出去同佢講, 走花生;碗嘢仲係嚟到有花生,(佢完全冇諗過有啲人個身體對花生有敏感,落咗花生係會令到呼吸困難) 淨係講句對唔住就行咗去!###啲薯粉又實又硬, 啲顏色煮仲要完唔係透明㗎, 係實色嘅, 好似過期咁。(平時食開嗰啲係會有啲透明, 口感煙煙韌韌架嘛)跟住阿姐見到我唔食呢粉, 就叫我下次嗌另外一種粉啦! 完全冇理會過我同佢講, 啲粉出現左嘅問題 (我心諗你啲粉, 都唔知係咪有問題)###嗰啲酸菜, 全部都係酸菜頭嚟嘅一嚿一嚿硬刮刮, 你見到都唔會食囉最差嘅一樣嘢係, 明明有安心出行, 計住嘥時間, 坐唔夠半個鐘就趕人走;一個鐘都未有就即刻要走!如果你係有咁嘅規定, 唔該你一早貼張紙出嚟個舖頭度啦。寫明食一碗嘢,限時幾多分鐘!唔使旨意有下次,一間需要BLACKLIST既舖頭!
呢樣嘢都唔係最緊要

###叫碗薯粉

###嗰啲酸菜, 全部都係酸菜頭嚟嘅
一嚿一嚿硬刮刮, 你見到都唔會食囉

唔使旨意有下次,一間需要BLACKLIST既舖頭!
  • 俾錢受氣薯粉一大碗