2021-03-21 274 views
員工個個都唔願做咁,服務態度好差!點餐唔細心,問佢哋嘢好似得罪佢咁!全部黑口黑面!唔明一間餐廳點解服務態度可以咁差!先唔講嘢食好唔好食,但整體感覺已經有一個極差嘅體驗。見到有嘢幫手唔會主動問,唔會主動幫手收嘢,全程係唔想你問嘢/唔想你叫佢。你間餐廳就算係幾咁好食都好,有咁嘅員工真係喊三聲。更何況呢間餐廳嘢食質素極差,基本上都係基食同凍!希望大家可好中伏另外值得一提嘅係員工如果咁唔想返工點解佢出現喺餐廳?身為員工作為Waitress唔係應該提供服務比顧客咩?作為食客同你素未謀面,第一次落單,得罪你咩?仲要唔係得我個員工基本上個個員工都係咁註:做過餐飲業

另外值得一提嘅係
員工如果咁唔想返工點解佢出現喺餐廳?
我個員工基本上個個員工都係咁
註:做過餐飲業
2021-03-19
Waiting Time
60 Minutes (Dine In)