2024-07-04
食過呢間餐廳幾次 食物質素越黎越差都算今日一行14人1點去到,大約1點05分左右嗌曬野食,等咗好耐,差唔多每十分鐘催一次單,催咗半個幾鐘,只係不停話上緊上緊,問題係,只係飲品同沙律嘅前菜,都未上到,等到大約45分鐘,先上到三四盤前菜同飲品,前菜只係少量沙律菜同兩小塊麵包,都要等禁耐未上齊。去到2點,連主菜都只係上左一兩碟,野飲都仲係上左一半都無,再催佢都係話整緊,忍唔住叫佢一次過連甜品上曬,午飯時間最多個半鐘,淨係等佢上飲品前菜已經無左一大半嘅時間,咁大間餐廳,可以容納咁多人,竟然一個午市都做吾切,仲要個女staff係咁黑面,到2點15分,姐係越過一個鐘,都未上齊飲品同主菜,然後再催佢,個staff答,唔夠杯,所有俾唔到野飲我地,真係第一次聽咁大間餐廳,唔夠杯!!!!!!!!!!!!叫佢地甜品同所有未上嘅主菜打包走,因為lunch time就黎完,佢地連pack野飲都pack左好耐,一行人有一半無食主菜就要走,呢間野一個餐至少要150蚊,我地14個人,至少都食咗2000蚊,啲服務竟然係咁,我地只係其中一枱,呢間野至少容納到40個人,連基本14個人都搞成咁,點做生意呀,分量已經以前少,價
食過呢間餐廳幾次 食物質素越黎越差都算
今日一行14人1點去到,大約1點05分左右嗌曬野食,等咗好耐,差唔多每十分鐘催一次單,催咗半個幾鐘,只係不停話上緊上緊,問題係,只係飲品同沙律嘅前菜,都未上到,等到大約45分鐘,先上到三四盤前菜同飲品,前菜只係少量沙律菜同兩小塊麵包,都要等禁耐未上齊。去到2點,連主菜都只係上左一兩碟,野飲都仲係上左一半都無,再催佢都係話整緊,忍唔住叫佢一次過連甜品上曬,午飯時間最多個半鐘,淨係等佢上飲品前菜已經無左一大半嘅時間,咁大間餐廳,可以容納咁多人,竟然一個午市都做吾切,仲要個女staff係咁黑面,到2點15分,姐係越過一個鐘,都未上齊飲品同主菜,然後再催佢,個staff答,唔夠杯,所有俾唔到野飲我地,真係第一次聽咁大間餐廳,唔夠杯!!!!!!!!!!!!叫佢地甜品同所有未上嘅主菜打包走,因為lunch time就黎完,佢地連pack野飲都pack左好耐,一行人有一半無食主菜就要走,呢間野一個餐至少要150蚊,我地14個人,至少都食咗2000蚊,啲服務竟然係咁,我地只係其中一枱,呢間野至少容納到40個人,連基本14個人都搞成咁,點做生意呀,分量已經以前少,價錢亦貴咗,揀呢間食因為可以坐到好多人,點知個體驗禁差,以後唔會再食,太過份。同埋呢間野,次次去啲員工都唔同,次次都黑面,大家都注意下唔好再去,等執粒!!!!!!!!!!!!!!!