2017-05-14 363 views
第一次差到要比負評明明menu 有$408 二人套餐 問d伙計果陣都話有 但一坐低就話無 得番$418 二人套餐 咁都無計 坐低照食叫個418套餐 希望食物質素補償番心理 但事與願違 想叫蟶子 佢話蟶子好短唔靚就幫我地揸主意叫鮑魚 明明叫左蝦仁炒飯 但上左海膽炒飯 話蝦唔靚好細隻 都唔知咩理由黎上菜果陣 菜式賣相真是極差 連屋企自己煮都好過佢 椒鹽瀨尿蝦黎得兩隻 油菜極少仲要食食下聽到老闆講:「我做一枱大枱好過你做十枱細枱啦」 呢間菜館完全無服務質素可言 老闆語氣高傲睇唔起人 最後連果盤都無送上 又無解釋原因食到我同女朋友十分氣憤希望大家有睇呢篇食評 唔會再有人中伏啦
第一次差到要比負評
仲要食食下聽到老闆講:「我做一枱大枱好過你做十枱細枱啦」
食到我同女朋友十分氣憤
希望大家有睇呢篇食評 唔會再有人中伏啦

2017-05-01
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$209 (Dinner)