2021-07-01
我哋晚上預約咗7:00開始打邊爐,首先唔講食物同埋服務態度,就係一入到去過場,已經好唔開胃,啲枱非常細,間枱好多,根本出去攞嘢要側身過。燈光昏暗,地下痴痴立立。去到個知客侍應嘅態度完全係無視我,冇理我,我企喺度成8分鐘都唔知做乜,叫極都冇反應。終於坐低咗之後揀完火鍋湯底,同埋牛肉級別,好快就已經俾咗一碟肥牛同埋個鍋,個鍋7:10上到我哋枱,我最後等到7:40個湯底都仲未滾!中途我有問過佢哋有冇蓋,佢哋竟然話冇蓋提供,就咁俾個大碟我話當蓋用!到最後忍唔住我同侍應講點解個煲仲未滾,係唔係支Gas已經冇晒,佢望一望話:「有火喎!你再等啦!」態度非常差,我就同佢講仲要等到幾時?你限時兩個鐘我7:40都仲未開始有得食!之後先死死地氣幫我換Gas。食物質素方面,完全沒有驚喜,都係例牌嗰啲嘢,所有丸類菜類菇類,都係喺出面自己夾,但一啲都唔新鮮。而且咁多樣食材只提供兩個夾比客人去夾,仲要見過有人唔小心跌咗落地下冇人理,待應就咁擺番上去。所謂嘅任錨海鮮,其實只有聖子,蝦,蜆。但係一啲都唔新鮮。同埋任食刺身種類少,基本上只有三文魚同埋赤貝,切件非常細,唔新鮮。同場加映叫做有啲特別嘅有:醬油鮑魚同埋醬油蝦,
所謂嘅任錨海鮮,其實只有聖子,蝦,蜆。但係一啲都唔新鮮。同埋任食刺身種類少,基本上只有三文魚同埋赤貝,切件非常細,唔新鮮。同場加映叫做有啲特別嘅有:醬油鮑魚同埋醬油蝦,不過有d「叔」未。
埋單每位$316 ,簡直係不知所謂。千祈唔好試