2024-03-02 366 views
垃圾!一肚氣!其中一位白色恤衫服務員態度有善,但欠缺專業及基本知識!上餐速度極慢,3杯飲品要order20分鐘後先有一杯蘋果汁小朋友話好飲!另外兩杯檸檬茶勁爛飲,唔睇顏色以為係凍檸水走甜!第一個長通粉要35分鐘先到!但上到枱係意粉,第一款食物已經錯。之後第二個意粉,要order40分鐘先有!第三個飯追先有要order50後先分鐘。個青口同第三個飯一齊到!味道普通。重有個乳豬,服務員提示要30分鐘,無問題!但最後一個鐘我忍唔住cancel…。所有食物無影相,因為都一肚氣。希望貴公司高層會睇到!觀塘APM依間分店真係垃圾到一個點!

希望貴公司高層會睇到!觀塘APM依間分店真係垃圾到一個點!
2024-03-02
Waiting Time
60 Minutes (Dine In)