原本諗住近近地, 嗌佢個外賣唔駛出街食, 已經預早時間call , 5:00 正落order, 講一句, 條友話等陣, 唔知行q左去邊, ok, 有耐性, 再等, 到個人再接電話, 講唔夠兩句又行開左, 好似完全唔當你存在咁, 再講, 又同隔離個人係到傾計, 點講呀?大佬呀, 我落個order, 講兩句姐, 駛唔駛等你咁q耐呀...都算, 叫完, 佢話45mins - 1hrs 送到, 6:00 未見人, 再等..到6:30, 自己行過去先15mins, 唔駛個半鐘都唔到呀嘛...諗住打返去問, 睇下會唔會漏左單定係其他問題啦..打極都打唔通, 好明顯係"long" 高條線啦,諗住試下打其他分店, 間間都唔通, 連粉嶺總店都打唔通, 點做生意架?都算鬼數, 即時嗌返pizza huts, 就算唔好食, 起碼人地一定準時囉, 最後7:20 先黎, 個人仲要濕晒身, d野食等左兩個幾鐘+濕晒, 點食呀? 死都要佢拎返走

原本諗住近近地, 嗌佢個外賣唔駛出街食,
已經預早時間call ,
再講, 又同隔離個人係到傾計, 點講呀?
都算, 叫完, 佢話45mins - 1hrs 送到,

6:00 未見人, 再等..

諗住打返去問, 睇下會唔會漏左單定係其他問題啦..
打極都打唔通, 好明顯係"long" 高條線啦,

死都要佢拎返走
2009-12-27