2025-02-14 0 views
呢間餐廳真係好嘢,真係第一次忍唔住出post記錄低!適逢情人節家結婚周年,帶埋小朋友食飯慶祝。當時餐廳尚餘兩張吉枱,所以秒落order,因為都預咗要等一陣。直到大約45分鐘,我留意到後面枱已經向服務員催促有關主菜的進度,我已經心知不妙及催促。大約1分鐘內的事情我隔離比我們遲來的一張枱竟然上了我們的餐點,小朋友已經肚餓,最令我們不滿的是難服務員的態度輕佻的口吻:今日太多人要排隊上菜真係唔好意思,我都明白情人節係忙啲,但係冇遇到要等咁耐,其實想試呢間餐廳好耐不過失望而回,就算餐廳環境清潔乾淨嘢食味道OK都冇用。有啲咁嘅服務,點搞?如果想貼錢買難受,一定要幫襯。垃圾餐廳垃圾Service
呢間餐廳真係好嘢,真係第一次忍唔住出post記錄低!
2025-02-14
Waiting Time
65 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Lunch