2021-04-07
⿻⿻ 𝘛𝘩𝘦 𝘍𝘳𝘦𝘲𝘶𝘦𝘯𝘤𝘺𓏲𓏱𓏭𓏭呢間山林道嘅餐廳門面超級搶眼 大量鮮黃色同白磚嘅設計好型格 第一眼以為係美式快餐店 ヾ(o゚∀゚︎o)ノ鋪頭好大 格局都好靚 不過位置有啲逼 唔算好有空間感 假期唔係正餐時間去都差唔多滿座~ 佢地有咖啡同抹茶拿鐵個啲 不過主打都係西餐 嘢食選擇都唔少 個日食飽咗去所以冇機會試啲mains 食咗個Matcha Tiramisu賣相有少少失望 睇唔到一層層嘅效果 Tiramisu嚟講味道唔會好甜 上面係抹茶粉 入面嘅手指餅乾都係索咗抹茶 配埋mascarpone cheese都幾夾 不過冇咗tiramisu靈魂嘅酒都係差啲嘢嘅感覺𓏲𓏱𓏭𓏭Matcha Tiramisu $68Americano $34Peppermint Tea $34
𝘛𝘩𝘦 𝘍𝘳𝘦𝘲𝘶𝘦𝘯𝘤𝘺
𓏲𓏱𓏭𓏭