2024-07-04 51 views
經開旺角睇跑步鞋,順便去下之前朋友介紹位於旺角染布房街嘅WOFT,happy hour時段飲品十分抵玩,係做緊「星期一至日 5:30-8:00 pm 所有飲品一律特價$48/杯~惠顧任何正價飲品一杯,即可以優惠價$10 加購每日新鮮生蠔一隻 」餐廳十分旺,真係建議book左位先去- 藍青口配香蒜白酒汁:香蒜白酒味濃,調味出色,大大盤,目測最少20隻,大份夾抵食- 忌廉菠菜煙三文魚水牛芝士Pizza:面層係好厚身嘅忌廉、水牛芝士,混合埋菠菜,再舖上煙三文魚,材料已經非常好食,烤焗火喉很不錯,餅底鬆脆,成件pizza口感非常豐富,好食- 秘製沙爹醬燒豬頸肉:肉質爽口,關鍵係厚切,一啖pizza,一啖燒豬頸肉,再配埋酒,真係無得輸- 燒孜然羊肉串:孜然羊肉我至愛,羊肉嫩滑又大舊,爽當然唔少得happy hour嘅飲品,我同老婆一個叫左cocktail,係用廣彩萬壽無彊杯裝,一個叫左mocktail,跟埋兩包爆炸糖,好飲又過癮

- 燒孜然羊肉串:孜然羊肉我至愛,羊肉嫩滑又大舊,爽

• 藍青口配香蒜白酒汁