2023-10-31 99 views
上環呢間餐廳主打精緻嘅日美料理,而且仲以Punk為主題~一上到去就見到部HarleyDavidson喺正中間勁搶眼勁型!我地叫咗個MOHAWK MENU $348/person加150$仲有得任飲清酒同啤酒~好酒之人必加🤣-Edamame (v)-Okonomiyaki醬汁好香濃,有埋超多紫菜粉、木魚碎,好鮮味-Salmon Tataki呢個好食!係以醬油同埋辣椒漬過嘅三文魚,辣辣地好惹味好開胃!Kimchi Salad係椰菜花加沙律醬加kimchi ,幾特別~Karaage醬油炸雞炸到勁香口,有少少辣勁惹味 !Meltin' Maki炸蝦配加洲卷加沙律醬冇得輸Chicken Ta-Da有牛油果、蕃茄、雞扒,夾埋下層嘅脆餅口感好豐富Chocomonaka最中餅夾住朱古力Mousse ,朱古力醬多同可可脆穀物多,都幾好食,不過有小小膩

我地叫咗個MOHAWK MENU $348/person
加150$仲有得任飲清酒同啤酒~好酒之人必加🤣
-Edamame (v)
-Okonomiyaki
醬汁好香濃,有埋超多紫菜粉、木魚碎,好鮮味
-Salmon Tataki

Kimchi Salad
係椰菜花加沙律醬加kimchi ,幾特別~

Karaage
醬油炸雞炸到勁香口,有少少辣勁惹味 !

Meltin' Maki
炸蝦配加洲卷加沙律醬冇得輸

Chicken Ta-Da
有牛油果、蕃茄、雞扒,夾埋下層嘅脆餅口感好豐富

Chocomonaka