2024-07-01
❣️Black Coffee❣️喇沙汁炒意粉配虎蝦仁🍤虎蝦肉夠爽彈,意粉軟硬度適中,喇沙汁雖然偏稀不過食得出有同意粉一齊煮,意粉條條都吸收咗醬汁好夠味, 亦加咗好多嘅三色椒,所以食落清新唔漏🤤黑芝麻椰漿烤雞馬莎拿 Biryani🍗黑芝麻同椰漿好夾,可以中和辣度,有少少似南瓜湯感覺,醬汁比較濃,印度香飯粒粒分明,亦加咗椰絲喺面,加埋醬汁一齊食, 淡淡椰香味,十分惹味~(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)慢煮口水雞🐣冇想像中咁辣,亦唔係好多辣油嘅口水雞, 一攞出嚟已經聞到好香嘅孜然粉味, 皮脆肉嫩😙😚麻薯焙茶窩夫配雪糕🍨窩夫已經切好, 麻薯窩夫有好香嘅焙茶味,口感煙韌, 配上雪糕一流Latte☕️口感綿滑, full body,nutty,加上玫瑰拉花,好睇又好飲🌹Matcha Latte🍵見到拉花係獅子,已經靚到唔捨得飲,抹茶同奶亦溝得均勻, 飲到底唔會有一粒粒嘅抹茶粉⭐️⭐️✨
喇沙汁炒意粉配虎蝦仁🍤
黑芝麻椰漿烤雞馬莎拿 Biryani🍗