2022-01-18 30 views
Coffee Time @MOOD Coffee今日行街行到好攰,路過漆咸道南天文臺道之間,正想搵間coffee shop坐低休息吓,就見到有一間店舖細細,但裝修幾型格,主要做外賣為主嘅Mood Coffee ,但係都有兩個小座位,可以坐低飲杯咖啡,休息吓。睇睇Menu,咖啡種類應有盡有,咖啡的奶類仲可以轉燕麥奶,豆漿或者杏仁奶,配合依家市場嘅需要,而食物主要以輕食為主,分別有三款Toast 和幾款鬆餅。我坐低點左一杯Ice Mocha 同埋一件Ham and Cheese Toast ,座位係對住街既,所以好啱我😎,期間不停有人買外賣,雖然店舖小小,但係都幾多人幫襯👏🏻🥤▪️Ice Caffe Mocha $48朱古力味適中,咖啡非常香濃及細滑而且一啲都唔甜,小姐姐冲得好好飲🥪▪️Traditional Toast $42 Ham and Cheese 即叫即做,喺店舖已經聞到烘多士同埋芝士嘅香味,多士搽左牛油即烘,夾住最傳統嘅芝士同埋火腿,簡單好味,特別值得一讚係用嚟裝住Toast 嘅紙盒,包裝精美,Size啱啱好,拎住食亦都唔會整污糟隻手✨鍾意飲咖啡嘅朋友,行過
Coffee Time @MOOD Coffee

🥤▪️Ice Caffe Mocha $48

🥪▪️Traditional Toast $42
Ham and Cheese

✨鍾意飲咖啡嘅朋友,行過路過都可以幫襯下
這裏的咖啡沖得唔錯,值得回頭的小店✨

🏛Mood Coffee
📍尖沙咀漆咸道南81號南海大廈