2021-05-26 65 views
厚福街一向出名多野食,有日見到開左新野,門面幾吸引,就入左去食😂 牆身同枱都係好hit嘅雲石紋,都幾有feel~ 落左單冇耐好快就有野食lu😍✨慢煮黑豚盛丼 - 賣相唔錯,都幾多塊黑豚,啖啖肉,仲有隻流心蛋,口感好滑😋✨香蔥頂級牛肉配鵝肝丼 - 鵝肝都算大塊煎得幾香口,牛肉火喉把握到,應該around 7-8成熟,幾juicy✨日本雞軟骨棒餃子 - 本身我自己有d怕好大粒嗰d雞軟骨,不過呢個餃子做得好好,好易咬,味道唔錯!✨茉莉花鮮奶 & 紫薯鮮奶 - 簡直係充滿少女心,勁靚!味道都好香,唔會太甜夜晚7點泥到都差唔多full, 不過真係值得encore嘅🤩

慢煮黑豚盛丼

香蔥頂級牛肉配鵝肝丼