行過柯士甸路其實周圍都好多選擇,見到有中西韓日越南野等等美食,lunch time時間間間食店都貢多人,又嘈又迫攪到氣氛好似搶食咁,我又唔係好趕時間,唔使咁緊張姐,行行下見到一間唔太起眼嘅家庭式經營cafe店,一於入去試吓,坐位很寬躺,菜單都算多選擇👏🏻👏🏻食物菜單雖然不是特別新口味,但勝在大大碟份量十足👍🏻香草雞扒係焗嘅好Juice😋天氣熱辣辣♨️我費事走來走去一日去食咗兩次🤣下午茶食過牛油果蛋沙律包,不錯👍🏻食完很飽肚絕對不會食完好似無食過咁😜若果細食嘅紅粉佳人分分鐘可以兩份食添架👩🏻🧑🏻熱Latte好好飲呀,溫度甜度香度奶夠滑,正啊👍🏻老闆好nice,小店標榜無任何味精💝即叫即做用心經營小店,支持💪🏻搵食艱難對自己好D☺️
2022-07-12
$100 (Lunch)
  • 牛油果蛋沙律包
  • Hot latte