2019-06-03 244 views
其實之前都有食過好幾次星期日嘅lunch,員工姐姐都好nice 㗎,就係諗佢食物ok,又有bb椅所以Book咗今日下午12:45pm,入到去樓面無人,只見有兩個人喺廚房,ok我當佢唔夠人手就無人來招呼,只好自己找位置,原本喺廚房嘅其中一男拎住幾碗沙律俾客人,行過我哋身邊都無招呼,咁我哋就主動話我哋book咗位,同時想要一張high chair 俾小朋友,嗰位男士第一次係無應我哋嘅,到我再問多次,佢只係望一望我哋,我再問多次有無high chair ,佢用一個完全唔想回應我哋嘅態度答無喎,眼神係望住第二度答嘅!當然咁嘅態度我唔想食餐lunch都要攪到鬧事又唔想忍氣吞聲,就決定離開!無啦啦受氣!😡

無啦啦受氣!😡
2019-06-03