2014-11-09 16477 views
秋風起,又到咗十下十下嘅季節....見到牛一個lunch咁抵食,唔試吓真係對唔住自己。入到去, 先去櫃檯點餐,然後上去開餐。六十分鐘雖然有啲趕,不過價錢真係好吸引!相信除左香港,六十分鐘火鍋好難出現。我諗法國人見到一定O晒嘴,六十分鐘應該連主菜都未食到。係六十分鐘內食一個令人滿意嘅火鍋,一定要有周長嘅策略同瞭解對方嘅隊友。就好似打雙打咁,唔使講,就知對方想點。狼仔同豬女今次就絕對勝利!隊友需要分頭行事,你羅菜我羅肉,再分頭羅飲品加雪糕,唔使五分鐘,已經攞晒所有想食嘅野食。六十分鐘火鍋仲可以訓練你既一心多用,一邊食雪糕一邊等啲野熟,仲要諗之後羅啲咩,再計住時間。牛一嘅丸類都幾多選擇- 幾款魚蛋,墨丸,兩款腸仔等,菜都都有好多款 - 油墨菜,唐生菜,西蘭花,津白等,另外仲有金菇,芽菜,年糕,木耳,粟米,南瓜,羅白...麵都有多過五款- 拉麵,素麵,蕎麥麵,烏冬,連螺絲粉都有!真係好豐富。雖然係最平嘅牛,但質素一D都唔差。脂肪平均,唔會過肥。我地總共食左五杯,真係好好味!勁多配料俾你揀。推介原味乳酪!時間上的確有點趕,不過真係超滿意!$150兩位炸!!

最平嘅牛肉

雖然係最平嘅牛,但質素一D都唔差。脂肪平均,唔會過肥。

乳酪雪糕

時間上的確有點趕,不過真係超滿意!
$150兩位炸!!

2014-11-08
$75 (Lunch)
最平嘅牛肉
乳酪雪糕