之前去左愉景灣酒店過生日😜 當日隨意入左間餐廳食野~去到一個充滿西方國家氣息嘅地方 我地都揀左間chill d 嘅鋪頭!燒肉眼扒沙律🥗呢個必食! 牛肉完全唔柴 肉質偏淋軟~ 超級香燒烤味! 加埋佢地嘅孜然味道真係幾惹味~ 沙律菜正常!牛油果🥑夠熟同埋香滑👍🏻👍🏻👍🏻雞肉fried tacos 🌮第一次食脆皮嘅tacos🤣 估唔到又幾正 入面有超多嘅蕃茄同埋牛油果醬 食落口感豐富~ 味道道酸酸甜甜咁 幾開胃 哈食一舊唔夠飽呀! 不過佢仲有飯做配菜 米唔係一般泰國米 食落粒粒分明 較乾身 上面有蕃茄醬 還好~Passion fruit margarita 我覺得麻麻地 唔係好飲到passion fruit 味🥹Overall 環境唔錯 好有地中海feel~🤣 食物質素還好! 有興可以bookmark☀️💕環境:☁️☁️☁️☁️抵食指數:🐷🐷🐷

燒肉眼扒沙律🥗

雞肉fried tacos 🌮