2023-10-20 7 views
秋天涼浸浸坐底飲返杯熱茶先,餐廳環境空間寬敞,特別卡位望街景坐得舒服,先叫左幾款壽司,火炙左口魚壽司好大條,燒過既油脂感更重,入口即融既感覺好幸福啊,加埋少少燒汁甜甜地!火炙三文魚有洋蔥碎同沙律醬,入口creamy,燒過口感更豐富,朋友仔中意食熟既就叫左鰻魚壽司,大大件好香鰻魚汁,又甜又好食,鐵板炒雜菜,有雜菌椰菜洋蔥等,加咗黑白芝麻筒木魚調味,絕對係健康之選,其次鹽燒三文魚頭,除咗可以滿足我朋友鍾意食骨嘅習慣,另外仲有三文魚肉等我都可以試吓鹽燒三文魚嘅味道,第一次食鹹鹹地原來都頗惹味,加檸檬汁就更開胃,另外我最推薦係清湯牛肉烏冬,肥牛份量極多,清湯好似真係日本飲既湯底咁,又有好多我中意食既昆布,烏冬廚師用左扁烏冬,更容易吸到個湯底精華一啖食,非常好味呀!☺️☺️秋天涼浸浸坐底飲返杯熱茶先,餐廳環境空間寬敞,特別卡位望街景坐得舒服,先叫左幾款壽司,火炙左口魚壽司好大條,燒過既油脂感更重,入口即融既感覺好幸福啊,加埋少少燒汁甜甜地!火炙三文魚有洋蔥碎同沙律醬,入口creamy,燒過口感更豐富,朋友仔中意食熟既就叫左鰻魚壽司,大大件好香鰻魚汁,又甜又好食,鐵板炒雜菜,有雜菌椰菜洋蔥等,加咗黑白芝麻筒木魚調味,絕對係健康之選,其次鹽燒三文魚頭,除咗可以滿足我朋友鍾意食骨嘅習慣,另外仲有三文魚肉等我都可以試吓鹽燒三文魚嘅味道,第一次食鹹鹹地原來都頗惹味,加檸檬汁就更開胃,另外我最推薦係清湯牛肉烏冬,肥牛份量極多,清湯好似真係日本飲既湯底咁,又有好多我中意食既昆布,烏冬廚師用左扁烏冬,更容易吸到個湯底精華一啖食,非常好味呀!☺️☺️
  • 清湯牛肉烏冬
  • 火炙左口魚壽司