2018-12-03
今日喺附近做完運動 行咗嚟長發商場搵餐廳食飯👍🏻 見到有呢間日本餐廳 價錢又合理就入咗嚟試試😼餐廳幾多卡位 坐得幾舒服 靜靜地傾吓計就啱晒 餐牌選擇都有好多 肯定可以揀到自己鍾意食嘅野😛三文魚刺身壽司拼盤 呢碟上檯嗰吓好震撼🤧 諗唔到佢有咁大隻船 我都嘩咗一聲呀 佢上面有三文魚刺身 三文魚刺身 火焰厚切三文魚腩壽司 辣味三文魚壽司 花之戀 火焰胡麻汁三文魚卷 我呢個三文魚迷見到都流晒口水🙊 有齊晒咁多款三文魚嘅壽司 佢嘅三文魚生全部都好厚切 火焰厚切三文魚腩壽司真係好厚👍🏻 魚既油香充滿成個口腔 好滿足 另外辣味三文魚壽司嘅味道同出面食嘅有啲唔同 佢入口係少少酸 之後先有辣味 好有層次 都幾好食🤓鰻魚炒飯 其實佢有好多款炒飯揀嘅 但女朋友特別鍾情鰻魚 所以就嗌咗鰻魚炒飯喇🐟 嗌嘅時候都唔知會配埋麵豉湯😮 碟飯嘅鰻魚粒都幾多 而且炒得好均匀 唔會有啲位好鹹有啲位好淡👍🏻 份量都幾足 啱晒做完運動 補充翻體力⚡️炸雞軟骨粒 冇諗到份量會有咁多😻 每粒都炸得好香脆 咬落去又唔會好油膩 配埋側邊嘅沙律醬好正🤤 炸物同呢款沙律醬真係好夾下次再叫條壽司船嚟打吓卡先😼
下次再叫條壽司船嚟打吓卡先😼