Hiring
Salary negotiable
27 days ago
壽司郎喺2月份推出咗多款新品,對於已經對恆常菜式有啲厭倦嘅我嚟講,呢次真係唔可以錯過😋🌟炙燒中吞拿魚腩配蘋果芥末醬醬汁偏鹹,雖然有蘋果碎,但未能突出蘋果同芥末嘅味道。魚腩有筋,創意不錯,但味道一般🌟松露香氣壽喜燒牛排壽喜燒汁稍多,但配上類似蛋汁嘅黃身醬,確實非常夾牛肉,可惜未能品嚐到松露嘅香味🌟炙燒焦糖鵝肝焦糖脆口,燒得恰到好處,但鵝肝味道略嫌不足🌟松笠漬鰨烏賊界花魷魚有高級壽司店嘅感覺,但醬漬時間可能太長,略嫌偏鹹🌟特盛帆立貝帶子鮮甜,加上三文魚子有少少鹹鮮味,整體不錯🌟炙燒天然金目鯛炙燒得宜,無論聞落去定食落去都有燒香嘅香味,但魚肉偏鹹,未能突出魚嘅原味🌟青森縣產比目魚比目魚有其特有嘅魚味,但唔知點解有少少鹹🌟北海道產公魚天婦羅炸得香脆,完全唔油膩,必試!🌟三文魚三貫性價比高,有三件壽司,魚味唔錯,食咗兩碟🌟濃厚海膽拌麵海膽汁調味得宜,上面仲有一小塊海膽。唯一係麵條有少少鹼水味未完全去除壽司郎近期推出咁多新品,排隊人龍一定又長咗。但如果有時間,真係值得一試。以迴轉壽司嚟講,佢哋成日推出新嘅創意壽司,確實幾有心思🫶🏻

🌟炙燒中吞拿魚腩配蘋果芥末醬

🌟松露香氣壽喜燒牛排

🌟炙燒焦糖鵝肝
焦糖脆口,燒得恰到好處,但鵝肝味道略嫌不足

🌟松笠漬鰨烏賊
界花魷魚有高級壽司店嘅感覺,但醬漬時間可能太長,略嫌偏鹹

🌟特盛帆立貝
帶子鮮甜,加上三文魚子有少少鹹鮮味,整體不錯

🌟炙燒天然金目鯛

🌟青森縣產比目魚
比目魚有其特有嘅魚味,但唔知點解有少少鹹

🌟北海道產公魚天婦羅
炸得香脆,完全唔油膩,必試!

🌟三文魚三貫
性價比高,有三件壽司,魚味唔錯,食咗兩碟

🌟濃厚海膽拌麵

2025-02-07
Waiting Time
90 Minutes (Dine In)
$120 (Dinner)