2019-12-14 684 views
正當個個排新牛肉飯,小pin就湧去食本土貨先~痴咗線學生證優惠可以減8蚊,星期六、日都用得,連博士生都有份,真係14歲到44歲都有優惠😂—————————————————🔹豚肉雜炊壽喜燒湯底 ($38) 〔轉烏冬+$2〕🔹野菜牛肉飯 ($39) ..呢個雜炊超驚喜!覺得比起pepper lunch 2.0嗰個更值得試,感覺係已經煮好嘅一人邊🤪 湯底非常濃郁,就係去牛陣打邊爐個陣會食到嘅~甘甜帶油香嘅湯底,同粗身滑烏冬好夾,豚肉份量多過飯餐,啱啱好又唔會太老!🍲 入面仲有油豆腐、獅子狗同蟹棒,大量椰菜、木耳、冬菇、金菇同粟米,驚喜位係隻蛋完全唔過老,正!😍..🤙🏻: 成個餐有埋嘢飲,真係抵到擔心佢會蝕🤲🏻大家食日本bb時都唔好忘記加藤😋
—————————————————
🔹豚肉雜炊壽喜燒湯底 ($38) 〔轉烏冬+$2〕
🔹野菜牛肉飯 ($39)