2019-04-19
以為靚煲皇淨係打邊爐咁你就錯喇, 之前試過佢嘅打邊爐絕對一流 ,估唔到小菜都完全冇失望 。今日訂左,黎到真係幾多人,好早有訂位姐食物選擇都幾多,好多小菜,夏天食岩曬前菜我哋叫咗乾煸欖菜肉鬆四季豆,金湯珍菌浸四寶蔬, 雖然比較少食蔬菜類小菜,但係真係好好食,好爽口 ,簡直一試愛上 。主菜係火焰霸王豬手煲,呢個真係必叫, 因為個豬手好厚身,食落去煙煙韌韌, 感覺啖啖骨膠原 , 啱曬女性朋友食 。仲有好多菇 ,成個餸炆得好入味 。干鍋洋蔥胡椒蝦又係要激讚, 佢嘅蝦好新鮮好爽口 ,完全食唔到有腥味。腰果辣子格格肉又好好味 ,出面炸到好脆入面好嫩滑, 個汁又啱啱好唔會太辣。秘製啫啫三蔥大魚頭煲, 好足料,淨係食魚頭都抵,又香又脆,魚肉都新鮮棒打牛魔王,牛舌好新鮮,入口都好有口感薑蔥炒蟹,新鮮蟹肉由大廚處理,味道鮮甜多肉,海鮮迷必吃價錢唔太貴,下次會再來
今日訂左,黎到真係幾多人,好早有訂位姐
食物選擇都幾多,好多小菜,夏天食岩曬
棒打牛魔王,牛舌好新鮮,入口都好有口感
薑蔥炒蟹,新鮮蟹肉由大廚處理,味道鮮甜多肉,海鮮迷必吃
價錢唔太貴,下次會再來