2020-10-12 78 views
今日去咗零碳天地睇環保展覽,天氣真係太熱,去咗附近買杯嘢飲消暑,見到有間賣堅果奶出名嘅鋪頭,都多人幫襯,就即刻試吓選擇都幾多,除咗有水果系列之外,仲有好多其他茶類見到有一款話每日限量100杯嘅伯爵朱古力堅果奶蓋茶,因為本身好鍾意朱古力,所以即刻試,結果冇令我失望,因為茶味好香濃,而且上邊嘅奶蓋好厚,仲要係特別嘅朱古力味,奶蓋仲食得出有粒粒堅果碎,貨真價實朋友叫左杯椰子水堅果奶蓋,係標榜100%天然椰子水,賣相清爽,飲落真係好天然,完全冇加糖份,味道好夾仲要係夏天限定,值得一試店舖可以揀完全走冰,抵讚,因為有時其他鋪頭唔可以,而且揀微糖會健康啲,配合唔同口味嘅人鋪頭好似幾多優惠,大家可以留意一下,係值得支持嘅小店

選擇都幾多,除咗有水果系列之外,仲有好多其他茶類

鋪頭好似幾多優惠,大家可以留意一下,係值得支持嘅小店

2020-10-12
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
Type of Meal
Tea