行過呢間餐廳見到新開有好多涼拌食物都好吸引 種類選擇超多 買幾樣返屋企試下 想講份量一啲都唔少 試左係味道亦好好味 叫左一個東坡肉飯配咗個百葉結豆腐東坡肉肥肉均勻 有邪惡脂肪部分又有炆得夠淋入味嘅肉 配個百葉結豆腐冇咁濃味平衡返 飯份量都好多再要咗一份五香三味,揀咗牛腱,牛筋凍同五香牛肉,份量十足,鹵得非常入味,仲有唔同咬口,牛筋凍好似啫喱咁,牛腱同牛肉就啖啖肉,夾埋一齊食口感豐富,最正係佢上面有啲芫茜同埋脆豆 嗰個脆豆估唔到咁好食夾埋一齊食脆卜卜 味道提升仲要咗一份豬耳,夠曬爽口彈牙咬落有啲軟骨夾埋啲花生一齊食呢個又係非常好送飯 而且又係好大一盒 讚店員推介試埋椒麻手撕雞 味道確實不錯 食到雞味之餘有少少辣味 仲有我愛嘅芫荽搭配 啱晒口味

叫左一個東坡肉飯配咗個百葉結豆腐

TakeAway