見牛陣推出咗個新湯底-冬蔭功湯,非常吸引我興趣,每個人$219,仲要係任食,非常抵食!非常多既丸類, 粉麵, 蔬菜同菇類供選擇,包括有豆腐, 生根, 芋絲, 白年糕, 魚柳等。另外,仲有熟食同小食供選擇,包括咖啡飯, 薯格, 炸蝦片等。飲品亦是很多選擇,有汽水, 茶類, 啤酒等,熱飲則包括各種茶包。湯底呈金黃色,再由自己親手加入配料,湯底酸酸辣辣,就咁飲都好可口!非常滿意。另外,隨鍋仲有海鮮送,包括有蠔, 蜆, 蝦及魷魚。除了自助吧的野食係任食外,以上的肉類也是任叫的,包括牛舌, 肥牛, 豬頸肉, 豬肉片等,質素都唔錯!最黎仲有Haagen dazs雪糕任食,非常吸引,口味包括有綠茶, 藍莓, 朱古力同曲奇,都非常美味,口感絲滑,同細盒既無分別,絕對係正貨!

2019-08-14
Type of Meal