2023-08-20
打親邊爐 小編都一定會選壽喜燒或者蕃茄湯底而係大埔 牛陣都係小編一直首選因為位置方便 座位舒適 野食質素吾錯今期 牛陣出左蕃茄壽喜燒湯底一人一鍋🥳立即狗衝去試小編選左澳洲產特上長期穀飼牛及北海道四元豚套餐套餐另包任食食品:牛舌、蟹籽蝦滑、原隻魷魚仔、墨魚上鍋時只有蔬菜嘅鍋蕃茄湯同牛肉係另上 成個package好打卡able 令侍應提我地先開火將蔬菜微微煎香 因為個底係洋葱🧅 聽到果d dada 聲 好興奮🥰然後放上牛肉 再淋上蕃茄湯成件事好治癒❤️🩹牛肉雖然係澳洲牛肉吾係和牛但其實已經好足夠侍應好用心分享牛肉來源係採用270日或以上穀飼期的安格斯品種牛肉好有肉味同牛香個茄湯甜甜地 配上d有口感嘅牛肉更好冇咁膩牛舌又係超正 薄切 所以好快熟另外北海道四元豚肉質鮮嫩多汁,脂肪平均分佈,肉味濃而沒有豬羶味,絕對不 比和牛失色。自助吧 有醬汁 熱食區同火鍋食材仲有飲品有炸物、關東煮🍢、同各式火鍋配料非常豐富不得不提嘅係呢度Häagen-Dazs雪糕🍧係任食而且好多味道👅真係食番十杯八杯回本都正🔆夏祭限定 - 特別活動
「千本引」拉繩小遊戲
憑眼力實力選出夏日祭典玩具/零食/餐飲優惠券(價值$2
打親邊爐 小編都一定會選壽喜燒或者蕃茄湯底
而係大埔 牛陣都係小編一直首選
因為位置方便 座位舒適 野食質素吾錯
今期 牛陣出左蕃茄壽喜燒湯底一人一鍋🥳
立即狗衝去試
小編選左澳洲產特上長期穀飼牛及北海道四元豚套餐
套餐另包任食食品:牛舌、蟹籽蝦滑、原隻魷魚仔、墨魚
上鍋時只有蔬菜嘅鍋
冇咁膩
牛舌又係超正 薄切 所以好快熟
另外北海道四元豚
自助吧 有醬汁 熱食區同火鍋食材仲有飲品
有炸物、關東煮🍢、同各式火鍋配料
非常豐富
不得不提嘅係
呢度Häagen-Dazs雪糕🍧係任食
而且好多味道👅
真係食番十杯八杯回本都正
🔆夏祭限定 - 特別活動
「千本引」拉繩小遊戲
憑眼力實力選出夏日祭典玩具/零食/餐飲優惠券(價值$29)
千本引抽獎挑戰 (千本引き、Senbon hiki) 是日本一種抽獎方法,每一條繩子旨連接獎品一份, 客人可挑選任何一條繩子,拉起繩子,獲取禮品