2024-11-08 119 views
生生市場係我嘅最愛 因為好近車站 所以有時諗唔到夜晚食咩野嘅話 小編就會買黎食🤪 好多好多食物選擇 熟食同埋凍肉都可以買到😀 連韓國餐前小菜都可以帶返屋企享用 大大份🫶🏻超正呀.小編最中意嘅就係啲小菜 炒魚糕同埋菠菜都好出色架😆 魚糕煙韌有咬口😉 翻熱左佢再食都唔錯😉🤪另外 佢地嘅主菜都好唔錯 之前都介紹過🐷🫶🏻🫶🏻 飯捲大大份又多料 芝士份量一啲都唔姑寒😆 仲有好多配料 蘿蔔同午餐肉都增加左成個飯捲嘅口感😝 仲有個炒粉絲亦都好足料 牛肉同配菜份量多🫶🏻 蛋捲整熱左口感真係好唔錯 裡面捲左幾捲架🤣 所以食落係有層次感🫶🏻.生生市場
📍灣仔堅拿道西15號永德大廈地下G13號舖.#吃貨日常#香港#茶餐廳#韓國菜#美食攻略#食#香港美食 #hkfoodie #foodiehk #銅鑼灣 #銅鑼灣好去處 #銅鑼灣美食 #灣仔美食

生生市場
📍灣仔堅拿道西15號永德大廈地下G13號舖