2022-02-06
新年開工第一日,想吃個豐富大餐之餘,都拎個好意頭,年年有餘🎏,所以當然唔少得🐟啦~壽司郎🍣就滿足曬我兩個願望啦💓依家係🐼app落外賣自取有8️⃣折優惠,但由於旺角分店暫時未進駐🐼,所以就提早30分鐘打電話📲落order其實,供外賣自取既款式非常少🥲。如果有幾款壽司特別想食多D,唔好意思係冇得單點,只可以選擇佢既壽司組合🍣最近額外推岀6️⃣貫壽司系列,相對上就多左少少選擇,但值得留意嘅唔係每間分店都有提供😅到分店自取後,發現除左官網上提及既壽司外,原來店內都有secret menu🤣,多左幾款🍣,有機會每日每間分店都有所不同價錢、質素同堂食冇太大分別~ 但少左店內既氣氛😩,而且壽司款式比較少,CP值就低左好多甜品方面,外賣都可以點新岀既巴斯克烤芝士蛋糕🍰,都幾creamy,芝士味非常重。不過,以平均一件$27既蛋糕㴝講,分量就有D細啦🤧我地一共4個人,點左:- 套餐A. 超人氣盛合 一人前($88)- 套餐B. 壽司郎特製盛合 一人前($88)- 套餐C. 超值三文魚盛合 一人前($88)- 油甘魚 六貫($51)- 蝦三味 六貫($51)- 吞拿魚蓉軍艦 六貫($36)- 日式焦糖蕃薯($12
我地一共4個人,點左:
- 套餐A. 超人氣盛合 一人前($88)
- 套餐B. 壽司郎特製盛合 一人前($88)
- 套餐C. 超值三文魚盛合 一人前($88)
- 油甘魚 六貫($51)
- 蝦三味 六貫($51)
- 吞拿魚蓉軍艦 六貫($36)
- 日式焦糖蕃薯($12)
- 卡達拉娜($22)
- 巴斯克烤芝士蛋糕($54 / 2切)