2022-10-11 110 views
🫡今日同朋友去左太子附近既party room 玩,有住呢頭既朋友就推介我地食呢間韓式炸雞店。佢話平時自己一個叫2人餐外賣可以分到4餐食,仲要叮返熱都仲係脆。🫡聽到咁勁,而我又咁鐘意食炸雞,就緊係抵受唔住佢既誘惑,就叫黎大家食下,我地今次用左panda黎叫左個4人餐for 7個人,諗住食住先,唔夠再叫其他。之後個餐好快就到左,黎到所有野都仲熱辣辣,即刻叫齊人黎開餐。🫡以下相片其實就係4人餐,有18件雞,2個飯卷,一個炸南瓜同炸芝士條,仲有個辣煮年糕,4罐氣水。仲有一大堆side dish 同韓式醬。🫡講真睇落唔多,食落好夠飽,估唔到4人餐可以俾7個人食仲要食淨左少少。份量真係夠勁。🫡炸雞就係得雞脾肉同雞翼,雞脾肉食落啖啖肉,個皮又好脆,點埋佢d醬又真係成件事升華左,我地叫個個甜辣醬同芥末醬都好正,係幾good。另外,我欣賞佢炸南瓜同芝士條,好脆得黎,唔會好油咁,唔錯。🫡總括黎講,我覺得想食炸雞既話又多個選擇,食得過。
🫡總括黎講,我覺得想食炸雞既話又多個選擇,食得過。
2022-10-09
Waiting Time
30 Minutes (Delivery)
$80 (Dinner)