2018-01-12
Haagendazs 火煱雪糕 😍😍我都係打電話去問左詳情先知雪糕火煱係冇得walk-in 食!首先第一步要係任何一間分店買左火煱券先!買券個刻已經要決定食邊個set!!我就揀左tsum tsum 米奇款(另外仲有米妮, Winnie the Pooh, 勞蘇,三眼仔,巴斯)買左券之後最少三日前上網預約邊間分店取雪糕!有免費一個鐘乾冰!成盒野!👇🏻裝住米奇個盒👇🏻2盒雪糕,有乾冰保護住👇🏻朱古力醬👇🏻$528!好貴呀!有米奇火煱+2支米奇頭叉+一包朱古力醬+32球迷你雪糕,味道冇得揀(指定8款,每款4粒)🌟🌟🌟Summer Berries & Cream🌟Vanilla🌟🌟🌟Belgian Chocolate🌟🌟Caramel Biscuit & Cream🌟🌟🌟Cookies & Cream🌟Strawberry🌟🌟Strawberry Cheesecake🌟Blueberries & Cream個人喜好特別中意berries and cream個粒!但係啲雪糕真係凍得好快好快(已經係今個凍天最凍個幾日食) ,食到一半既時候啲雪糕已經唔可以整球拎出黎,而且放入朱古力度都已經唔夠凍,痴
成盒野!👇🏻 裝住米奇個盒👇🏻 2盒雪糕,有乾冰保護住👇🏻 朱古力醬👇🏻
$528!好貴呀!
🌟🌟🌟Summer Berries & Cream
🌟Vanilla
🌟🌟🌟Belgian Chocolate
🌟🌟Caramel Biscuit & Cream
🌟🌟🌟Cookies & Cream
🌟Strawberry
🌟🌟Strawberry Cheesecake
🌟Blueberries & Cream
個人喜好特別中意berries and cream個粒!
但係啲雪糕真係凍得好快好快(已經係今個凍天最凍個幾日食) ,食到一半既時候啲雪糕已經唔可以整球拎出黎,而且放入朱古力度都已經唔夠凍,痴唔到啲朱古力上黎,做唔到脆皮既效果,所以頭幾球真係要好好享受😜😜
雖然食完個米奇碗係我既,但係$528個人覺得都係太貴,可以買好多好多盒返黎食!😰😰