2023-01-14 48 views
收工同同事食飯 佢話最近有朋友介紹佢呢間吉列牛好食所以我哋一於試吓😆上到去都有九成滿基本上枱枱係食吉列牛仲有咖喱忌廉烏冬 咁多人叫我哋當然都要試吓啦😋套餐 吉列牛定食 同咖喱忌廉烏冬 $256咖喱忌廉烏冬嗌完好快送到 熱辣辣濃郁嘅咖喱味👍🏻面頭嘅忌廉令到成個烏冬更加順滑 烏冬好煙韌好有咬口裏面有啲雞粒喺度 份量好多一個人一定食唔晒🤣吉列牛定食份量唔少有成15嚿😙配左一大碗白飯、前菜仲有芝麻醬豆腐同蕃茄 我鐘意係個爐煮到佢5成熟 佢有一個秘製醬汁同Wasabi醬俾你點吉列牛 我就鍾意用Wasabi嗰個醬點吉列牛 就算點完呢個醬都唔會蓋過咗牛肉嘅味道 不錯👍🏻之後仲嗌左個雞軟骨餃子 脆卜卜😋跟餐叫咗兩杯嘢飲 +25/+18紫薯latte 同Rose garden 兩杯都好飲 唔會好甜

套餐 吉列牛定食 同咖喱忌廉烏冬 $256

之後仲嗌左個雞軟骨餃子 脆卜卜😋