2011-10-29 25 views
在台灣大受歡迎的墨西哥包店Baker's Boy終於嚟香港啦!仲要喺咁近嘅坑口,當然要去試下啦~去到見到花生味冇哂,超失望!問嗰店員仲有冇花生味,點知佢話有,仲係新鮮出爐嫁!於是我買咗一個迷你花生味($4),一個迷你朱古力味($4)和一個迷你咖啡味($4)。啱啱出爐嘅花生味熱辣辣,兼外脆內軟,係我食過最好味嘅墨西哥包!!加上佢表面有好多花生粒,嗰層曲奇脆皮仲有好濃郁嘅花生味,咁係因為啲曲奇皮漿係由馬來西亞總店運嚟的!另外嗰兩個番到屋企已經攤凍咗,所以冇咁脆。朱古力味味道唔濃,冇咩特別,有啲失望。但係咖啡味就算凍咗都十分濃郁,甜甜的咖啡味,即使唔好咖啡嘅我都立刻愛上,果然係這店嘅招牌口味!
超濃咖啡味><
朱古力味
2011-10-19
TakeAway
超濃咖啡味><
朱古力味
  • 花生味墨西哥包,咖啡味墨西哥包