中式的素食平時吃不少,但日式的素食真的未試過。剛在旺角看完PS:I LOVE U,就到這裏試一試這間小店先來三文魚刺身,個樣就真係有d似,但食落去個味就好唔同,喜歡食三文魚的女友吃了一口便不再吃了,結果就我包底鰻魚燒汁炒飯:這個飯炒得很香,每啖飯也包含着燒汁味,唯獨是素鰻魚做不到像真一樣的口感芝士焗野菌:這一味是平時常接觸的素食,芝士表面有點燶燶地吃起來更美味,仲有烏冬係底,單食這個已經令我們很飽海鮮燒餅:雖然食唔晒,但其實個燒餅做得不錯,素蟹柳跟餅的味道挺配合最後仲有杯豆漿,不太甜而且有豆味,好快就被我飲晒平時去親日式店鋪食飯都要過百,如果想平平地試下d新野,這個店舖也是個不錯的選擇

最後仲有杯豆漿,不太甜而且有豆味,好快就被我飲晒