2011-12-14 7 views
呢一間係summer個時食既!同三個friend去食 店員拎左佢個iphone, show比我地睇甜品既樣,仲悉心咁解釋每一個甜品係咩!大家都唔係好肚餓,所以就叫左兩個甜品!最後我地決定叫士多啤梨蜜糖盒子同係summer special 既紅豆綠茶雲呢拿燒冰!!紅豆綠茶雲呢拿燒冰賣相並不討好,,,,但係竟然出奇地好味!!!!!紅豆同綠茶配合得非常好!!!!!加埋vanilla sauce真係天衣無縫 士多啤梨蜜糖盒子一黎到大家都係到哇哇哇!!!!真係好靚!!!!!店員話係用8塊方包整既!包既中間係挖空,放左幾個好似麻雀咁大既麵包!!店員教我地點樣食,,,幫我地切開個麵包!!個麵包邊真係好脆!!!!!士多啤梨醬同lemon custard同埋脆脆既麵包真係好正!!!! (y)無論係賣相同味道都係一百分!!!!!!!!因為個甜品實在太大,,,我地差食唔哂,,,,但係我地差唔多要食淨既時候,,,,店員走過黎同我地講話麵包底係最好味!!!!因為吸哂雪糕同士多啤利醬!!!!!所以我地最後都食哂 期待食既pudding 既winter special
呢一間係summer個時食既!
同三個friend去食

店員拎左佢個iphone, show比我地睇甜品既樣,
仲悉心咁解釋每一個甜品係咩!
大家都唔係好肚餓,所以就叫左兩個甜品!

紅豆綠茶雲呢拿燒冰
賣相並不討好,,,,
但係竟然出奇地好味!!!!!
紅豆同綠茶配合得非常好!!!!!
加埋vanilla sauce真係天衣無縫

士多啤梨蜜糖盒子
一黎到大家都係到哇哇哇!!!!
真係好靚!!!!!
店員話係用8塊方包整既!
包既中間係挖空,
放左幾個好似麻雀咁大既麵包!!

店員教我地點樣食,,,幫我地切開個麵包!!
個麵包邊真係好脆!!!!!
無論係賣相同味道都係一百分!!!!!!!!

因為個甜品實在太大,,,
我地差食唔哂,,,,
但係我地差唔多要食淨既時候,,,,
店員走過黎同我地講話麵包底係最好味!!!!
因為吸哂雪糕同士多啤利醬!!!!!
所以我地最後都食哂

期待食既pudding 既winter special