(Non-member)
2007-10-08 10 views
昨晚係mega box 同朋友行街搵飯食... 去咗試呢間上海姑娘。行到門口冇人招呼,要自己行入去仲要主動搵人先有位坐。一坐低就點平常的食物,叫人來寫菜好似三催四請咁,搵極都搵唔到人,d 人都唔想睬你咁,掛住傾計,做野又慢吞吞。叫個部長寫菜,好似唔想做野咁,我地點咗鍋貼、肴肉、糖醋排骨、干絲同埋紅油抄手。入咗單後不以為意,點知張單打錯晒... 變咗小蘢包同埋鍋貼,紅油抄手就唔見咗。算啦,食小蘢包就取消咗鍋貼。小蘢包皮薄幾好味,係佢優勝的食物,比起王家沙標榜點心正,呢間仲好過王家沙。固然之紅油抄手都幾好食,略遜一籌係個汁比較甜。糖醋排骨簡直係不知所謂,任何一間地方都好食過佢。肴肉一般啦。干絲賣晒,改叫咗一碟菜。埋單個陣見茶錢加埋小吃錢都幾貴,3個人一共食咗$312。雖然環境好舒服,不過咁的服務真係差勁,服務感覺好似入咗茶餐廳咁,仲要收茶錢、小吃費仲有加一喎!幾好的環境,都完全不配啦,簡直浪費晒d 咁靚的裝潢,所以一定唔會再幫襯!