2011-03-20 494 views
今晚(9 March) 我哋打電話去你哋Pizza-Box訂Pizza, 跟住你哋嘅女同事話大概要1小時45分先送到嚟。呢個都唔係問題。但係等咗大概2個幾種都未送嚟,於是打電話去問。點知打去嘅時候,佢哋話我哋張單落錯咗,仲話喺8:45pm取消咗張單!點解取消咗唔打電話俾我哋?佢唔係有我哋電話嘅咩?仲有,咩叫落錯單???寫錯Pizza 名唔通?唔肯定嘅點解唔打嚟confirm? 定係唔記得落單??但係唔記得落單又點會識取消佢?完全好唔滿意!!等咗足足2個半鐘先至一句唔該話落錯單,取消咗,但我哋喺取消咗大概2個鐘後,仲要係我哋主動打電話查詢先至知道取消咗!呢啲係咩服務?特登留空個肚等你哋嘅Pizza,餓咗足足2個鐘!我哋係第一次 order你哋嘅Pizza,就俾我哋一個咁樣嘅印象!叫我點樣再幫襯你哋或介紹俾其他朋友、親戚、同同事呀?憤怒人

憤怒人
Waiting Time
180 Minutes (Delivery)