2022-06-08 18 views
其實好耐之前已經食過千之味,今次去觀塘拎身分證,就順便買埋外賣壽司返屋企,疫情煮飯都煮到唔知可以煮乜,今日就唔煮啦!買仔女最鍾意嘅壽司返屋企俾佢哋食!小朋友最鍾意食兒童餐,呢個就係兒童餐C。有吞拿魚飯團,都幾大個!仲有日本番薯仔,呢隻番薯仔超甜,我仔超鍾意食!仲有小朋友至愛嘅蒟蒻啫喱。揀呢個兒童餐嘅原因係佢有鰻魚卷,我仔女真係好喜歡食鰻魚,仲有熟蝦、蟹柳、粟米壽司,成個兒童餐我都覺得好正!另外我仲叫咗4款卷物,好味又抵食!左1 :鰻魚忌廉芝士卷;左2 :吉列炸蝦卷;左3 :芝士吉列炸蝦卷;左4 :辣味芝士軟殼蟹卷。超大粒忌廉芝士喺入面。佢其實唔係好辣,但加咗辣味真係好好食!仲加咗兩件吞拿魚蓉軍艦,配埋啲蔥花一齊食,老公話好好味!今次大家都食得好滿足,下次帶佢哋嚟堂食,應該會再開心啲!

兒童餐C

小朋友最鍾意食兒童餐,呢個就係兒童餐C。

有吞拿魚飯團,都幾大個!

鰻魚忌廉芝士卷
超大粒忌廉芝士喺入面。

辣味芝士軟殼蟹卷
佢其實唔係好辣,但加咗辣味真係好好食!

仲加咗兩件吞拿魚蓉軍艦,配埋啲蔥花一齊食,老公話好好味!

今次大家都食得好滿足,下次帶佢哋嚟堂食,應該會再開心啲!
2022-06-07
TakeAway
$80 (Dinner)