2022-03-29
疫情期間已經同美食外送做咗好朋友🤝,今日陰天濕凍又落雨☔️,更加唔想出門,淨係想食返碗熱麵🍜,好彩有foodpanda可以風雨無阻送達🚚。今次真係辛苦曬外賣哥哥,因為出面落大雨,送到嚟連個袋都爛埋,不過碗麵竟然絲毫無損,勁👍🏻!博多沾麵($97.2)🍜,外賣限定,個麵好彈牙而且掛湯,將豚骨湯嘅精華盡顯。加$36加配定食,有一碗迷你豚肉飯+Kagome葡萄汁,如果屋企有小朋友👶🏻,平平地追加,呢個分量真係啱啱好。白丸原味($55.8)🍜,講真60蚊都唔洗就有碗麵真係幾抵,我好欣賞佢個湯係獨立包裝,送到來時仲熱辣辣,又唔驚瀉曬,而且幼麵彈牙,竹筍、木耳、芽菜分量十足,一人食真係好滿足。唐揚炸雞($36/5件)🐣,當小食分量啱啱好,如果有跟沙律醬就完美了!一風堂餃子(64.8/10件)🥟,一口一件,其實一個人都可以KO一碟,熱食更好味。