2022-08-23 202 views
今日行完花園街,再行金魚街,都差不多係晚飯時候,見到“Vigor”,決定買外賣,今晚吾煮啦😅 原本吾想諗,要個二人套餐算,$168抵嘛👍 揀主菜時,我想食飯,老公想食意粉,免傷和氣,終於就散叫🤪 龍蝦汁海鮮焗飯 $60 有大大塊魚柳,青口,蝦同珍珠帶子。。。 我大口大口食啲飯,皆因龍蝦汁嘅飯好美味呢👍 魔鬼汁牛仔柳焗意粉 $58 魔鬼汁吾知係乜,但辣辣地,味道好濃郁,好惹味😋😋😋 牛柳條份量不少,仲好有口感,吾會韌😍 每啖意粉有滿滿嘅魔鬼汁,啲汁可以“張”住個口咁🤪 叫左兩個小食添 單骨雞翼 $30外皮炸得香脆,既脆且辣,內裏雞肉佢嫩滑,好juicy😍 照燒金菇肥牛卷 $35 肥牛肥瘦適中,有香濃牛香,金菇爽脆,加上照燒汁惹味,的確吾錯🤩 飲返支冷泡茶,加配只係$12 清涼,消膩滯,不錯嘅配搭👍 食咁多嘢都吾洗二百蚊,吾使整,吾洗洗,方便至極。 原來仲可以whatsapp落order,嚟到即攞,真係好方便喎👍

原本吾想諗,要個二人套餐算,$168抵嘛👍
揀主菜時,我想食飯,老公想食意粉,免傷和氣,終於就散叫🤪

龍蝦汁海鮮焗飯 $60

有大大塊魚柳,青口,蝦同珍珠帶子。。。

我大口大口食啲飯,皆因龍蝦汁嘅飯好美味呢👍

魔鬼汁牛仔柳焗意粉 $58

魔鬼汁吾知係乜,但辣辣地,味道好濃郁,好惹味😋😋😋

牛柳條份量不少,仲好有口感,吾會韌😍

每啖意粉有滿滿嘅魔鬼汁,啲汁可以“張”住個口咁🤪

叫左兩個小食添

單骨雞翼 $30

外皮炸得香脆,既脆且辣,內裏雞肉佢嫩滑,好juicy😍

照燒金菇肥牛卷 $35

飲返支冷泡茶,加配只係$12

清涼,消膩滯,不錯嘅配搭👍

食咁多嘢都吾洗二百蚊,吾使整,吾洗洗,方便至極。

2022-08-21
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
Type of Meal
Dinner