2021-06-28 261 views
呢個星期開始決定每逢放假冇嘢做都要落去APM做一做運動,唔可以再咁懶😜之前每個weekend都會專登搭車過海食我最喜歡嘅大排檔早餐,不過隨着時間嘅流逝,人去樓空,就連大排檔入邊嘅人都走下一個走下一個,而家好似去都冇乜特別意思咁,仲好啦慳返啲車錢。其實搭黎搭去真係幾無聊,又嘥時間有晒錢。決定咗於是就由屋企行去APM,途經其中一間茶餐廳就去買個外賣早餐,再攞去做運動嘅地方慢慢食其實我買得嘅輕便早餐來來去去都係三文治或者多士嘅啫,應該點都唔會太難食嘅,係爭在個烘底烘得好唔好同埋杯奶茶最關鍵,當然一定唔及堂食咁好食啦!叫咗蛋牛治烘底加熱奶茶,始終都係烘底嗰度出事,都明嘅~啲倒汗水俾個膠袋焗住晒個烘底又點會好食丫😓奶茶都尚算可以啦,我習慣咗唔落糖,不過點講都唔及大排檔嗰啲咁香咁滑😥所以要取捨囉,一係就要專登搭車食好啲一係就唔可以要求咁多🤪

當然一定唔及堂食咁好食啦!

蛋牛治烘底熱奶茶