2020-02-26 73 views
想食火鍋除咗入去火鍋店食之外,係我住呢頭呢間日式火鍋炸物放題店,家陣都有呢款貼心又方便嘅火鍋外買套餐提供,尤其係呢個重要時刻大家都想保護自己係一個唔錯選擇至於火鍋套餐分別有兩款口味同按不同人數份量供應,真係可以滿足到我地火鍋迷需要,我就點了呢款特級美國殼飼牛火鍋套餐,已包括美國殼飼牛、美國自然豚肉、日本北海道滑鷄片、羊肉再加餐單提供自選配搭火鍋配料連湯底,點啱自己嘅心水口味,再交俾店員處理等一陣已取得,攞番屋企就即刻品嚐,先落咗鮮蕃茄湯底,再放各款配料火鍋當然要湯底滾起先放主打美國殼飼牛品嚐一番,份量都有咁上下,入口肉質香嫩滿口油脂口感飽滿估唔到滑鷄片食落咁爽滑,豚肉質素肥美又多汁再食埋羊肉相當完美又繼續品嚐其他火鍋料,炸魚皮脆卜卜,蝦滑同墨魚滑爽彈又鮮甜慢慢食埋其他丸類,最後放埋稻庭烏冬吸埋湯汁嘅精華,一餐滿足滋味外賣火鍋。
特級美國殼飼牛

又繼續品嚐其他火鍋料,炸魚皮脆卜卜,蝦滑同墨魚滑爽彈又鮮甜
TakeAway
特級美國殼飼牛