2022-08-25 75 views
旺角全港最抵布甸包 上集講完楊枝甘露味 今次記錄剩低買咗返屋企布甸包既故事.同樣每當屋企出現新嘢食Wuwu又又又第一時間衝上去聞一打開個盒悲劇發生榴槤布甸包同楊枝甘露布甸包上面d醬全部倒瀉晒 賣相都幾差sosad因為佢地係流質 應該無論幾小心 都係會倒瀉建議外賣買原味好彩買完食左一個楊枝甘露味 即刻出post 先🤣.⭐️榴槤布甸包$15 同樣八折後$12表面有朱古力醬 底下有榴槤布甸漿隔咗大概一個鐘先食 外層會軟左掂到朱古力醬嘅地方更加軟外層麵包口感似bagel 就冇即食咁脆啦榴槤布甸漿口感都冇咁滑榴槤味似金枕頭嗰種甜味 甜度適中 .整體ok啦 但榴槤同朱古力唔係太夾榴槤控嘅我表示 如果食榴槤味野食 我會鍾意純榴槤多啲同埋下次 唔使買咁多個 就算外賣都要買原味.#hkfunfoodrecord窮遊香港#hkfunfoodrecord_旺角.#紅豆烘焙 (西洋菜南街) (旺角)地址:旺角西洋菜南街146號地舖.⭐️評分:味道:2.5/5 榴槤味環境:-/5服務:-/5 有個年青店員建議分開裝 但因為太忙 有個熟手姐姐一野裝埋一盒 結果真係悲劇發生🤣🤣抵食:5/5.#飲食 #美食 #優惠 #
同樣每當屋企出現新嘢食
榴槤控嘅我表示 如果食榴槤味野食 我會鍾意純榴槤多啲
同埋下次 唔使買咁多個 就算外賣都要買原味
#hkfunfoodrecord窮遊香港
#hkfunfoodrecord_旺角
#紅豆烘焙 (西洋菜南街) (旺角)
地址:旺角西洋菜南街146號地舖
⭐️評分:
味道:2.5/5 榴槤味
環境:-/5
抵食:5/5
#飲食 #美食 #優惠 #抵食 #hk #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #hongkongfood #吃貨 #食評 #增肥 #搵食 #食好西 #相機食先 #香港美食 #麵包店 #法式麵包 #布甸包 #旺角美食
TakeAway