2021-01-17 13 views
最近天氣凍咗好多,晚市又冇得堂食,屋企人又想食煲仔飯,就搵咗間做外賣嘅煲仔飯試吓呢間餐廳都幾多人等外賣,佢嘅煲仔飯除咗平時食到嗰啲臘味煲仔飯,原來仲做緊一個promotion係食鮑魚煲仔飯,另外仲有啲小菜,同埋燉湯我就叫咗個蝦醬豬頸肉煲仔飯,鮑魚金蠔蝦乾煲仔飯,蝦乾蒜蓉粉絲蒸勝瓜,仲加咗兩個燉湯值得一讚嘅係佢嘅外賣係用錫紙兜裝嘅,攞到返屋企仲係熱辣辣蝦醬豬頸肉煲仔飯:鍾意食蝦醬嘅朋友一定唔可以錯過,尤其是佢嘅豆卜滲咗濃濃嘅蝦醬味,豬頸肉都有好多塊,而飯嘅軟硬度適中鮑魚金蠔蝦乾煲仔飯:呢個煲仔飯好豐富,呢啲名貴嘅食材配埋落煲仔飯度真係將煲仔飯提升到另一個層次,味道唔使講仲好夾蝦乾蒜蓉粉絲蒸勝瓜:勝瓜仲係好爽口嘅,粉絲好入味,送飯一流松茸燉雞湯:呢個燉湯好濃味,應該都燉咗相當耐嘅時間外賣都食到咁高質嘅食物,如果堂食開返一定要去食下

值得一讚嘅係佢嘅外賣係用錫紙兜裝嘅,攞到返屋企仲係熱辣辣

蝦乾蒜蓉粉絲蒸勝瓜:勝瓜仲係好爽口嘅,粉絲好入味,送飯一流

松茸燉雞湯:呢個燉湯好濃味,應該都燉咗相當耐嘅時間

外賣都食到咁高質嘅食物,如果堂食開返一定要去食下

2021-01-13
$150 (Dinner)