2019-07-18
Weekend當然是訓到自然醒呀~ 仲唔應該煮飯🤣所以派咗老公去太安樓買新嗰間熱狗返嚟試吓,上佢地facebook page有埋menu, 遙距老公落單🤣🤣本身淨係要田園風味熱狗🌭️,但睇睇吓見到薯條都好正,就追加咗芝士大薯條老公話等咗差唔多4個字,即叫即製嚟講係接受珧嘅~ 但佢行返嚟又2個字,返到嚟啲薯條仲脆㗎🤩 不過熱溶淋上面嘅芝士就瓊咗,我開焗爐再焗返溶先食,薯條即刻變咗再炸,超邪惡!!!!配埋酸酸甜甜嘅茄汁+bbq sauce,堅食唔停口!!!!但最恐怖係咩呢?就係食完唔會頂住個肚,可以繼續KO埋隻熱狗!熱狗配料比得非常大方~ 洋蔥絲青瓜絲食極都仲有,再加埋千島醬同沙律醬,搞到賊仔即刻出現!雖然爆晒醬,但食落一啲都唔哩hea, 熱狗麵包可以cover到大部分配料,咬落去唔會咇到周圍都係~ 青瓜洋蔥同蕃茄都好新鮮~ 下次要試埋其他味先得~