2022-10-23 940 views
叫咗個嫩雞煨麵 我以為佢會分開包裝 因為佢個擔擔麵都係咁㗎!今次佢竟然將啲湯撈埋落去個面度, 我屋企唔係住得好遠, 行返去都只係一分鐘都唔, 返到屋企即刻開嚟食, 都已經唔見曬啲湯啦, 啲麵仲好似漿糊, 打返電話畀佢, 佢話我唔早啲講喎, 加兩蚊咪可以分開囉, 我又問佢, 點解 擔擔麵會分開包裝?  佢話擔擔面啲湯同啲面係分開做喎, 所以自己會分開包裝,  嫩雞煨麵 啲湯同埋啲麵係一齊煮 所以冇得分開包 ???頭先佢唔係講話加兩蚊就可以分開包裝㗎咩?  講啲嘅自己打自己嘴巴! 以後都係去返康山嗰間上海姥姥算呀!  如果更正常嘅麵店 都會同你講聲對唔住呀 講啲嘅自己打自己嘴巴!
2022-10-23
Waiting Time
15 Minutes (TakeAway)