2020-03-24 1019 views
🚩元朗- 薄餅巨人🍕⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬依家呢啲時候都好少出去食飯,都係係屋企煮下野食同叫外賣😋今次想同大家介紹一間pizza店🤓野食簡直平!靚!正!😍由我初中已經食到依家了🙈佢既送貨範圍包括元朗,錦田同天水圍,騎牛牛既朋友們可以考慮下啊🤭⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬🍕巨人E2人套餐($128)👉🏻千島海鮮迷你批👉🏻小食拼盤👉🏻香燒雞 x3👉🏻香草蒜蓉包一客.呢個價錢已經包哂上面既食物,仲要免費送上門的啊😆我就最中意佢既千島醬pizza🍕好足料架🤭另外雞方面其實可以揀炸雞//香燒雞夠晒嫩滑 🍗少少甜甜地既味我就最中意喇🤤小食拼盤份量夠多,有薯角,雞翼,咖哩角同春卷👍🏻除左薯角冇咁脆之外,其他都係脆卜卜架❤️蒜蓉包黎到就有啲淋左,焗下佢就好味好多🥰🙂.其實仲有好多套餐都好抵食😝一班人食都好抵架!!有興趣既上佢地網站睇menu啦☺️.🔸評分: 7.5/10💰人均消費: $100
🚩元朗- 薄餅巨人🍕
⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬
⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬
🍕巨人E2人套餐($128)
👉🏻千島海鮮迷你批
👉🏻小食拼盤