2011-10-04
預祝家人生日,所以今晚叫咗puzza hut 外送,5個人食,先講呢間店服務真的不錯,因家人不喜歡食八爪魚仔,點食物時要求他們海鮮批唔要太多呢個食材,店員好好,話無問題,來到一打開,就見個批只得1或2隻八爪魚仔,真係抵讚!!!今日我地叫咗2個千島海鮮鬆厚批,辣味雞翼,海鮮闊條麵,肉醬意粉,迷你豬肉腸,葡汁雞皇意粉,車打海鮮焗飯,2锢忌廉雞湯辣味雞翼>>唔夠辣,但都算好味千島海鮮鬆厚批>>由於外送,當然無係餐廳堂食咁脆,批邊比較硬,但整個都算好味海鮮闊條麵>>比較燶,味道還可以,迷你豬肉腸>>太多蕃茄汁,味道ok,好重豬肉味!車打海鮮焗飯>>呢個無以前咁好食,飯比較濕,但味道ok肉醬意粉>>keep到水準,不過份量就明顯比以往少葡汁雞皇意粉>>雞肉腍,葡汁好香奶味,味道唔錯忌廉雞湯>>夠"杰"而且多雞肉及磨姑
來到一打開,就見個批只得1或2隻八爪魚仔,真係抵讚!!! 今日我地叫咗2個千島海鮮鬆厚批,辣味雞翼,海鮮闊條麵,肉醬意粉,迷你豬肉腸,
葡汁雞皇意粉,車打海鮮焗飯,2锢忌廉雞湯 辣味雞翼>>唔夠辣,但都算好味 千島海鮮鬆厚批>>由於外送,當然無係餐廳堂食咁脆,批邊比較硬,但整個都算好味 海鮮闊條麵>>比較燶,味道還可以, 迷你豬肉腸>>太多蕃茄汁,味道ok,好重豬肉味! 車打海鮮焗飯>>呢個無以前咁好食,飯比較濕,但味道ok 肉醬意粉>>keep到水準,不過份量就明顯比以往少 葡汁雞皇意粉>>雞肉腍,葡汁好香奶味,味道唔錯
忌廉雞湯>>夠"杰"而且多雞肉及磨姑