2021-05-10 693 views
呢間係fd搵出嚟嘅☺️,一去到就見到長長嘅隊,排左差唔多一個鐘先有位,佢係12點開店、大約一個鐘一round,建議揀返搭3或者搭9嘅時間先好去排隊,排嘅隊嘅時間可以拎免費樽裝水飲住先,同埋睇住menu先,一入座店員會比左兩杯水我地先🍝蟹肉露筍野菌忌廉意粉配日式溫泉蛋 $98超大份意粉,蟹肉得勁勁勁少、係汁嘅一部分😂,露荀同野菌好吸哂汁,成個意粉好好食,食得出個汁唔係落奶咁hea整🥘經典千層麵 $98賣相好靚,入面加左好多紅蘿蔔🥕,食落好fresh, 唔覺得膩😌🍵抹茶奶綠 $36呢杯好遲先嚟,所以分開左打卡,抹茶味好濃,但唔夠奶味🍹野莓果昔 $50好濃莓味,質地偏向杰身,fd飲飲下變左用🥘跟餐湯係南瓜湯,應該加左薯仔,飲落勁濃南瓜味☺️,超好飲🥗跟餐沙律好特別,加左士多啤梨醬,食完會頸渴,我覺得湯好飲啲

🍝蟹肉露筍野菌忌廉意粉配日式溫泉蛋 $98

🥘經典千層麵 $98

🍵抹茶奶綠 $36
呢杯好遲先嚟,所以分開左打卡,抹茶味好濃,但唔夠奶味

🍹野莓果昔 $50
好濃莓味,質地偏向杰身,fd飲飲下變左用

🥘跟餐湯
係南瓜湯,應該加左薯仔,飲落勁濃南瓜味☺️,超好飲

🥗跟餐沙律
好特別,加左士多啤梨醬,食完會頸渴,我覺得湯好飲啲
  • 經典千層麵